fbpx

Nintendo onthult verhaalmodus voor Super Smash Bros. Ultimate

Tijdens een Nintendo Direct heeft uitgever Nintendo een overload aan nieuwe details gelost van Super Smash Bros. Ultimate. Nintendo heeft nieuwe personages onthuld met daarnaast een waaier aan modes, nieuwe features en coole extra’s. De blikvanger? De Adventure Mode, genaamd World of Light, ofwel de nieuwe verhaalmodus.

En daarmee dropte Nintendo meteen een bommetje, want de World of Light lijkt licht geïnspireerd door oude RPG’s. Zo verken je kleurrijke 2D-maps, waarbij confrontaties leiden tot een typische Smash-battle.


Wat is er juist aan de hand? Alle helden van de game kijken vol spanning naar een entiteit die neerdaalt op Aarde. Meteen wordt duidelijk dat het wezen geen goede bedoeling heeft als het de helden begint uit te schakelen. Al weet slechts één kleine badass te ontsnappen. Aan hem om zijn maten weer te bevrijden door hun klonen te bevechten.

De trailer voor de modus kan je hierboven checken, met hieronder de integrale aflevering van Nintendo Direct, compleet met alle onthullingen. Daaronder plaatsen we alvast de bekendmaking van enkele nieuwe gezichten. Nu ja, voor zover je het gezichten kan noemen…

Een reactie achterlaten