fbpx

Nintendo onthult Pokémon Scarlet & Violet voor de Switch

Nintendo heeft een nieuwe Pokémon aangekondigd voor de Switch. Dit najaar brengt Nintendo Pokémon Scarlet & Violet op de markt. Dat zien de nieuwste delen in de langlopende franchise, na Sword & Shield.

Scarlet & Violet introduceren een nieuwe regio geïnspireerd op Spanje, al hebben we daar nog geen naam van gekregen. Opvallend: de games volgen het voorbeeld Pokémon Legends: Arceus. Steden sluiten naadloos aan op de wildernis, waar Pokémon loslopen in de bossen, vliegen over de velden of zwemmen in de rivieren.


Zoals in Pokémon Legends: Arceus, kan je dus ook Pokémon vangen of ermee vechten tijdens exploratie. Kortom: Pokémon Scarlet & Violet speelt als Pokémon Legends: Arceus, maar dan met het klassieke verhaal en een moderne setting.

Buiten de bovenstaande trailer kregen we nog niet veel te zien, al mochten we wel kennismaken met de starter Pokémon. En dat zien er coole beestjes uit. Zo kan je kiezen uit de nieuwsgierige graskat Sprigatito, vuurkrokodil Fuecoco en de watereend Quaxly. Welke is jouw favoriet?

 

GrasVuur

Water

Een reactie achterlaten