fbpx

Nintendo onthult geen nieuwe hardware op E3

Nintendo Switch

De geruchten over een goedkopere, compactere Nintendo Switch lijken zwaar overroepen. Tijdens de bekendmaking van de laatste resultatenrekening van Nintendo, heeft grote baas Shuntaro Furukawa laten weten dat de uitgever geen nieuwe hardware zal onthullen op E3.

En daarmee is meteen het gerucht ontkracht, dat er eind juni een goedkopere, compactere Switch zou lanceren. Opvallend is wel dat Furukawa de eventuele ontwikkeling van nieuwe hardware niet ontkent:


“Eigenlijk zijn we gewoon altijd aan het nadenken over nieuwe hardware, maar die kondigen we pas als we hem echt kunnen verkopen. In dat opzicht hebben we dus geen plannen om nieuwe technologie te onthullen tijdens E3.”

Uiteraard zou het kunnen dat er nog steeds een slim versie van de Switch in ontwikkeling is, alsook een upgrade voor het systeem, maar voor de herfst zullen we die allicht niet meer zien. Wat Nintendo dan wel gaat doen op E3, is niet geweten. Zelfs een datum voor een E3 Nintendo Direct is nog niet meegedeeld. De video’s zitten altijd tjokvol leuke aankondigingen, dus wij hopen dat de uitgever snel met een datum komt.

Een reactie achterlaten