fbpx

Nintendo lost nieuwe details van Pokémon Scarlet & Violet

Tijdens een gloednieuwe Pokémon Presents heeft Nintendo een hoop verse details van Pokémon Scarlet & Violet gelost. Die games volgen niet de klassieke formule van de franchise, maar laten ons de nieuwe Paldea regio verkennen met een Legendary Pokémon. Ook hebben de games verschilllende verhaallijnen en meer.

In Pokémon Scarlet en Violet ben je een student aan de Naranja Academy of Uva Academy, afhankelijk van welke titel je speelt. Vanuit die locatie kan je drie verschillende verhaallijnen starten, die je door elkaar kan uitspelen. Vanzelfsprekend is er de klassieke verhaallijn, waarbij je Gym Badges behaalt om de Pokémon League uit te dagen. Maar er is ook een heuse Treasure Hunt, waarbij je de Paldea regio mag verkennen op zoek naar een speciale schat. Over de derde verhaallijn is helaas nog niets bekend, want er moeten natuurlijk verrassingen zijn.


Pokémon in de Paldea regio hebben, zoals in Alola, een zeldzamere regio-variant. Maar nog opvallender is het Terastal fenoneem. Die laat je zakmonsters blinken als edelstenen. De video hieronder legt het fenomeen uitstekend uit, al zijn er verschillende aspecten die zelfs voor de lokale wetenschappers niet duidelijk zijn.

Hadden we trouwens al gezegd dat je je Legendary Pokémon als mount kan gebruiken? Yup, Koraidon sprint door het landschap met jou op zijn rug. Miraidon genereert dan weer energie in zijn keel en staart, waardoor het lijkt alsof-ie door de omgeving rijdt.

Daarnaast toont de video nog tal van nieuwigheden, dus neem zeker een kijkje vanaf 9:10.

Een reactie achterlaten