fbpx

Nintendo Labo introduceert voertuigenpakket

De onthulling van Nintendo Labo was op ’t eerste gezicht een beetje vreemd. Maar hoe vaker we de trailer afspeelden, hoe genialer het concept werd. Kinderen – en ouderen – een gevoel geven van augmented reality door hun eigen kartonnen creaties. Eenvoudig, maar effectief. En dus is Nintendo daar met een nieuw bouwpakket.

Eentje dat misschien nog meer tot de verbeelding spreekt dan de eerste twee knutseldozen. Met de Vehicle Kit bouw je immers je eigen stuurwiel, -knuppel of roer. Om zo je truck, vliegtuig of duikboot door het landschap te loodsen.


De sleutels die je moet knutselen geven je het gevoel dat je de voertuigen echt start, terwijl je met het gaspedaal je snelheid kan bepalen. Er zijn zelfs nog een paar extra verrassingen, maar die laten we je zelf ontdekken in de bovenstaande trailer.

Een officiële prijs communiceerde Nintendo nog niet, maar wellicht kost ook dit pakket om en bij de 70 euro. Wat we wel weten, is de releasedatum. Vanaf 14 september kan je rondcrossen, diepzeeduiken en door de wolken vliegen. We zeiden het al: eenvoudig, maar geniaal.

Een reactie achterlaten