fbpx

Nintendo heeft Pokémon Legends Z-A aangekondigd

Nintendo en The Pokémon Company hebben het gloednieuwe Pokémon Legends Z-A aangekondigd. De game speelt zich in de Kalos regio (van Pokémon X en Y) en staat gepland voor launch in 2025.

Volgens de The Pokémon Company speelt de game zich volledig af in Lumiose City. Daar wordt een stedelijk herontwikkelingsplan uitgevoerd om de grote stad om te vormen in een metropolis waar mensen en pokémon zo efficiënt mogelijk kunnen samenleven.


Ook onthult de uitgever dat de Z in de titel van Pokémon Legends Z-A staat voor Zygarde. Dat is een legendarische, artificiële Pokémon, die je kon creëren door Zygarde Cores en Zygarde Cells te verzamelen. Allicht speelt het monstertje in de uiteindelijke titel een belangrijke rol.

Een eerste teaser verklapt trouwens dat Mega Evolutions een comeback maken. Op welke manier? Dat moeten we nog zien, maar de mechanic was best cool in eerdere games.

Gezien Pokémon Legends Z-A verschijnt in 2025, gokken wij trouwens dat de game deel uitmaakt voor de launch line-up van de Nintendo Switch 2. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten