fbpx

Nintendo dropt overload aan details van Xenoblade Chronicles 3

Nintendo Switch spelers hebben alweer een nieuwe RPG om naar uit te kijken. Ontwikkelaar Monolith Soft heeft tal van nieuwe details onthuld over Xenoblade Chronicles 3. De studio deed dat in een uitgebreide Nintendo Direct.

Zoals in de vorige game kom je terecht in een gigantische wereld, die je mag verkennen met een groepje helden. Vanzelfsprekend heeft ieder personage zijn/haar eigen vechtstijl en achtergrond, al wordt deze derde telg in de reeks toch een stukje harder dan zijn voorgangers.


Zo hebben de bewoners van Aionios slechts een levensverwachting van 10 jaar. En sommige van die bewoners zullen zelfs dat niet halen, omdat ze grootgebracht worden op het slagveld.

Het verhaal begint wanneer 6 personages van de Keves en Agnus kolonies – normaal gezworen vijanden – moeten samenwerken om een speciale missie uit te voeren. Waarbij ze allicht voor wat verrassingen komen te staan.

Eerlijk gezegd is het allemaal cooler om zelf te zien, dus raden we je aan om hierboven gewoon de integrale Direct te bekijken. De video legt alle systemen perfect uit en schept een duidelijk beeld van wat je mag verwachten.

Xenoblade Chronicles komt vanaf 29 juli naar de Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten