fbpx

Nightingale is nieuwe survivalgame van BioWare veteranen

Zin om een uitgestrekt magisch rijk te verkennen, terwijl je jaagt op duistere wezens? Dan is de de nieuwe survivalgame Nightingale ongetwijfeld iets voor jou. Het project is in de maak bij Inflexion Games, een studio opgericht door voormalig BioWare CEO Aaron Flynn.

Nadat het arcane portaalnetwerk instort, kom jij – en talloze andere spelers – terecht in het mysterieuze rijk van Fae. In het rijk moet je verschillende prachtige locaties doorkruisen, zoals mistige moerassen, dichtbegroeide wouden en nog veel meer. Wees wel op je hoede, want niet alle wezens die je tegenkomt zijn even vriendelijk.


Overleven doe je door allerlei tools te knutselen en zelfs een uitvalsbasis op te bouwen. Het leukste van al? Je kan zowel solo op pad gaan, als met vrienden, want Nightingale wordt een online ervaring.

Hadden we trouwens al vermeld dat de game een fraaie Victoriaanse stijl heeft? En die past bijzonder goed bij het concept. Denk dus een beetje Greedfall, maar dan met vrienden, minder verhaal en meer survival. Ziet er cool uit, toch?

Een reactie achterlaten