fbpx

Nieuwe versie PS5 controller opgedoken: maar liefst 12 uur (!) batterijtijd

PS5 Dualsense V2.png

Een nieuwe versie van de PS5 DualSense controller is opgedoken op de website van electronicagigant Best Buy. Op het eerste gezicht is er weinig verschil tot je de omschrijving leest: de controller zou opgeladen maar liefst 12 uur te gebruiken zijn.

Wie een PS5 heeft, weet dat de DualSense controller best snel leegloopt. Helemaal opgeladen haal je er maximaal vijf uurtjes uit. Een euvel dat Sony nu lijkt te willen aanpakken.


Op de website van Best Buy Canada staat plots een ‘PS5 V2 DualSense Controller’ die volgens de omschrijving ‘een uitzonderlijke batterijduur heeft’. Met een volle batterij kan je maar liefst 12 uur ononderbroken gamen.

Deze nieuwe versie van de DualSense kost 89,99 dollar en vertoont verder geen verschillen met de vorige. Hij wordt volgens Best Buy wel geleverd met een DualSense laadstation zodat je de controller gemakkelijk kan opladen.

Hoewel Sony op de CES-beurs in Las Vegas een elektrische auto onthulde én de eerste faceplates voor het nieuwe PS5-model, heeft het niets gecommuniceerd over een neiuwe en verbeterde versie van PS5 DualSense controller.

Heeft Best Buy te vroeg gecommuniceerd of gaat het om een foutje van de retailer? Binnenkort ongetwijfeld meer nieuws.

dualsense V2 PS5 best buy

Een reactie achterlaten