fbpx

Gelekt: Ubisoft onthult Roller Champions op E3

Roller Champions

Alweer een E3-onthulling die vroegtijdig is gesneuveld: een playtester bij Ubisoft heeft afbeeldingen gelekt van een titel die Ubisoft tijdens zijn E3-persconferentie zou onthullen. De game heet Roller Champions en moet het antwoord worden op het populaire Rocket League.

Roller Champions is gebaseerd op Roller Derby, een contactsport waarbij twee teams van vijf spelers het tegen mekaar opnemen in een ovale ring of arena. Doel van de wedstrijd is dat een speler van het ene team het andere team volledig inhaalt. Klinkt simpel, al mogen de spelers mekaar van de baan duwen en op elkaar inbeuken. Het gaat er dus behoorlijk agressief aan toe.


Volgens het gelekte materiaal wordt de game ontwikkeld met de Unity Engine voor pc, bevat-ie multiplayer en kan je jouw Roller naar believen customizen. Geen idee of het een leuk gameconcept kan worden, al zegt iets ons dat rolschaatsers die in volle vaart op mekaar vlammen toch iets speciaals moet zijn om naar te kijken. Check de eerste screenshots hieronder.

Een reactie achterlaten