fbpx

Nieuwe Alien game in de maak

De gametak van 20th Century Fox heeft ontwikkelaar Cold Iron Studios gekocht. De studio zal een online shooter ontwikkelen gebaseerd is op de Alien-franchise.

Er zijn voorlopig weinig details bekend over het project. Volgens 20th Century Fox belooft het echter een actievolle en uitdagende wereld te worden, die gehuld is in de mysteries van het Alien-universum. Wat even fantastisch als vaag in de oren klinkt.


Wij herinneren ons vooral de rampzalige shooter Aliens: Colonial Marines, maar volgens studiobaas Craig Zinkievich zal het zo’n vaart niet lopen. Ontwikkelaar Cold Iron Studios heeft zelf nog geen games ontwikkeld, maar werd twee jaar geleden opgericht door voormalige werknemers van Cryptic Studio, bekend van Star trek Online en City of Heroes. De studio heeft ondertussen ook talent aangetrokken die meewerkte aan Neverwinter, Borderlands, Doom en BioShock: Infinite.

Een MMO-shooter of coöp-game in het Alien-universum? Zou cool zijn, maar het is wachten op meer details. Lang wachten nog, gezien de ontwikkeling van een topgame gemakkelijk drie jaar in beslag kan nemen.

Een reactie achterlaten