fbpx

Nieuwe serie met Boba Fett dit najaar op Disney Plus

Fett

Star Wars fans die genoten hebben van The Mandalorian hebben alweer eentje om naar uit te kijken. Disney heeft namelijk de officiële releasedatum bekendgemaakt van spin-off The Book of Boba Fett. De tv-serie is vanaf 29 december te zien op Disney Plus. Je kan de eerste artwork hieronder bekijken.

In The Book of Boba Fett nemen de legendarische premiejager Boba Fett (gespeeld door Temuera Morrison) en huurling Fennec Shand (Ming-Na Wen) het op tegen het schorem van de intergalactische onderwereld. Hun doel? Het oude territorium van Jabba the Hutt en zijn criminele rijk veroveren.


Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken dat deze serie extra uitmelkerij is van de Star Wars naam. De bedenker van The Mandalorian, Jon Favreau, is namelijk aan boord als uitvoerend producent. Ook werken Dave Filoni, Katherine Kennedy en componist Ludwig Göransson mee aan de serie. Dat zijn namen die ook gelinkt waren aan The Mandalorian.

Vergeet trouwens niet dat er nog twee spin-off series van The Mandalorian in de maak zijn: Ahsoka en Rangers of the New Republic. Daarnaast wordt het derde seizoen van The Mandalorian verwacht in 2022.

Boba Fett

Een reactie achterlaten