fbpx

Nieuwe Saints Row wordt aangekondigd in 2020

Wij zijn normaal geen fan van aankondigingen van aankondigingen, al maken we voor Saints Row toch even een uitzondering. Uitgever Deep Silver heeft bekendgemaakt dat in 2020 een nieuwe Saints Row onthuld wordt.

Sterker nog, de reeks wordt teruggebracht met ontwikkelaar Volition aan het roer. Die studio is nu ook in handen van Deep Silver en verzorgde ook eerder delen. Dat het volledig goed komt met deze vijfde telg, daar twijfelen we dus niet aan. In een interview met Gamesindustry maakte Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media (en moederbedrijf van Deep Silver), het volgende statement:


“Met Volition hebben we nu de bedenkers van alle vorige games uit de reeks als interne studio. Zij zullen niet afgeleid worden door andere projecten. Op dit moment kunnen we enkel zeggen dat het spel in ontwikkeling is en dat het eraan komt. Geloof ons, ook dit nieuwste deel wordt geweldig.”

Saints Row IV dateert ondertussen al van 2013, dus een nieuw deel is zeker welkom. Of dat spel nog voor deze generatie is, dat blijft natuurlijk de hamvraag. Al staat één ding vast. Bereid je maar voor om onschuldige passanten neer te meppen met een gigantische roze dildo.

Een reactie achterlaten