fbpx

Nieuwe Indiana Jones film krijgt epische trailer

Schermafbeelding 2023 04 11 om 03.02.42

Lucasfilm heeft een nieuwe trailer gelost voor Indiana Jones and the Dial of Destiny. Opnieuw keert Harrison Ford terug als de iconische professor met veel zin voor avontuur. Al speelt dat avontuur zich deze keer zowel in het verleden en het heden af.

Zo beweert Indy het leven als schattenjager opgegeven te hebben, al blijkt dat toch niet helemaal te kloppen. Wanneer de avonturier ontdekt dat de Amerikaanse overheid voormalige nazi’s ingehuurd heeft om de USSR te verslaan in de ruimterace, trekt hij er met zijn peetdochter op uit om wat oude mysteries op te helderen.


Uiteraard resulteert dat in een bezoekje aan eeuwenoude tempels, zenuwslopende achtervolgingen, confrontaties met nazi’s en talloze badass momenten.

Via flashbacks krijgen we ook de jonge Indiana aan het werk te zien. Voor die scenes gebruikte Lucasfilm een AI-programma om acteur Harrison Ford zo’n 30 jaar jonger te maken. Dat programma analyseerde tientallen uren van nooit eerder vertoonde oude footage van de acteur om zo waarheidsgetrouwe gezichtsexpressies te genereren.

Indiana Jones and the Dial of Destiny speelt vanaf 30 juni in de bioscoop.

Een reactie achterlaten