fbpx

Nieuwe game van BioShock bedenker bijna af

bioshock infinite

Wie herinnert zich Ken Levine nog? Yep, de Amerikaan achter de opgedoekte studio Irrational Games en bedenker van de fantastische BioShock-reeks. Samen met zijn nieuwe studio Ghost Story Games sleutelt hij al even aan een nieuw project en dat blijkt nu ‘in een late stage van ontwikkeling’ te zitten.

Het nieuws komt er via een vacature op de website van moederbedrijf Take-Two Interactive. Samen met Ghost Story Games werkt Ken Levine volgens de beschrijving van de job aan een ‘meeslepende scifi-game met RPG-elementen’. In een interview gaf Levine al mee dat zijn nieuwe project sterk beïnvloed is door Fallout, Dark Souls en de oerklassieker System Shock.


Ook recentere games zoals Dying Light en Middle-Earth: Shadow of Mordor hebben volgens Levine een invloed gehad op de ontwikkeling van de game. Iets zegt ons dat Levine is afgestapt van first-person shooters en met een third person actiegame op de proppen zal komen.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Hopelijk krijgen we binnenkort de eerste beelden van de game te zien. En als Ken Levine zegt dat het meeslepend is, dan moet dat ongetwijfeld indrukwekkend worden…

Laat een reactie achter