fbpx

HPTO

‘From Software maakt nieuwe game met bedenker Game of Thrones’

Hoewel Sekiro: Shadows Die Twice nog maar net in de rekken ligt, is ontwikkelaar From Software druk bezig met verschillende nieuwe projecten. Een ervan zou alvast een bommetje kunnen worden: volgens geruchten werkt de studio nauw samen met George R. R. Martin, de auteur van A Song of Ice and Fire. Je weet wel, de boekenreeks waarop Game of Thrones gebaseerd is.

Het gerucht dook op verschillende plaatsen op. Maar het is journalist Liam Robertson die de meeste details bekendmaakte. Volgens zijn bronnen zou George R.R. Martin het verhaal schrijven. In de game moeten spelers verscheidene naties binnenvallen en hun leiders vermoorden. Dat levert nieuwe en unieke krachten op, die je kan gebruiken bij je aanval op de volgende regio. De game wordt uitgegeven door Bandai Namco en zou onthuld worden op E3 in juni.


Klinkt interessant en zou uiteraard passen in het portfolio van From Software. Nu weten we al dat de Souls-ontwikkelaar sowieso aan zijn volgende games werkt. Volgens meerdere bronnen hoort daar zelfs een duistere fantasygame bij, die nog aangekondigd moet worden. Of dat dezelfde game is als hierboven beschreven? Daar hebben we het raden naar. En tot officiële aankondiging volgt, blijft het natuurlijk ook maar een gerucht.

 

Een reactie achterlaten