fbpx

‘Nieuwe Fire Emblem game van Nintendo al volledig af’

Fire Emblem

Volgens een vers gerucht zou het volgende deel in de Fire Emblem reeks al een tijdje afgerond zijn. Ook zijn er verschillende beelden van de nieuwe game gelekt. Wanneer Nintendo de nieuwe titel zou onthullen, is echter niet duidelijk…

Het verhaal begon als een gerucht van Nintendo Leaker Emily Rogers, maar werd daarna bevestigd door een andere leaker die zelfs afbeeldingen deelde via Reddit. Volgens beide klokkenluiders zou de nieuwe Fire Emblem geen remake zijn, maar wel een compleet nieuw verhaal vertellen. Een sequel op Three Houses dus.


Volgens Rogers is de game een samenwerking tussen Intelligent Systems, Koei Tecmo en Gust (de studio achter de Atelier games). Gust zou bijzonder uitgebreid geholpen hebben op het gebied van graphics, want er is duidelijk een verbetering te zien vergeleken met Fire Emblem: Three Houses. Verder beweert Rogers nog dat de game oorspronkelijk een release was voor de 30ste verjaardag van de reeks en dat de game al meer dan een jaar af is.

Hoofdpersonage van de game zou rood/blauw haar hebben en zou een – letterlijke – draak als moeder hebben. Wat gameplay betreft, zou je als spelers personages van oude games voor je squad kunnen rekruteren.

Uit de afbeeldingen gedeeld via Reddit, lijkt dat in eerste instantie wel te kloppen. Dat gezegde zijn, zijn de afbeeldingen er wel een beetje gedateerd uit. Misschien omdat het gaat om een oudere build van de titel.

Een reactie achterlaten