fbpx

Nieuwe Darksiders en Destroy All Humans aanwezig op E3

Momenteel regent het geruchten over de E3 line-up van THQ Nordic. Verschillende bronnen gaan ervan uit dat de uitgever zowel een nieuwe Darksiders als een sequel in de Destroy All Humans serie zal tonen. Daar zijn twee belangrijke redenen voor.

Wie herinnert zich nog de rampzalige AMA-sessie van THQ Nordic op 8chan? Ongepast was ze wel, maar ze leverde wat sappig materiaal op. Zo postte een werknemer van THQ per abuis het volgende screenshot op het forum tijdens de AMA.


De afbeelding vermeldt zowel Destroy All Humans als Darksiders: Genesis. Die eerste titel kan wijzen op een reboot van de reeks. De tweede titel lijkt ons dan weer een spin-off. Hoezo? Twee weken geleden haalde de uitgever twee onaangekondigde games aan in een mail naar journalisten. Die games werden als volgt beschreven:

“We can’t reveal what the title of this remake is, but it’s the long-awaited return of a galactically beloved game/franchise.”

En de tweede:

“We can’t reveal what the title of the game is, but it is a new vision of a beloved game / franchise.”

Doorgaans worden main games in de Darksiders reeks begeleid door een Romeins cijfer. Een nieuwe visie van een geliefde reeks kan dus zeker wijzen op een spin-off. Ofwel Darksiders: Genesis. De remake van Destroy All Humans is daarentegen behoorlijk duidelijk.

Of de games ook werkelijk aangekondigd worden, zullen we pas zeker weten op E3.

Een reactie achterlaten