fbpx

Nieuwe criminele update voor GTA Online is nu live

De nieuwe update voor GTA Online, Further Adventures in Finance and Felony, kan je nu downloaden. Het is een bijzonder uitgebreide upgrade geworden met zoveel nieuwe features dat wij van Invader heel even alles voor je hebben opgesomd.

GTA Online


Door de update kan je voor je criminele imperium een kantoorgebouw aanschaffen met een team van ingehuurde werknemers. In Los Santos heeft Dynasty 8 Executive Realty in samenwerking met SecuroServ een aantal kantoorinrichtingen samengesteld voor de betere crimineel. De panden zijn behoorlijk indrukwekkend, want ze worden geleverd met een full-time assistente, een helikopterplatform, een bestuurskamer, de arcade game Don’t Cross the Line en extra opslagruimte zoals de Gun Locker, waarin je gepersonaliseerde wapens kunt bewaren.

Bij aanschaf van je nieuwe hoofdkwartier krijg je meteen toegang tot SecuroServ Special Cargo Network, een investering in opslagruimtes om exotische goederen te vervoeren door de stad. Verstandig omgaan met smokkelwaar is de boodschap, want wie z’n goederen op het juiste moment van de hand doet, kan dat via het netwerk doen met maximale winst.

actual_1465290630

De koop en verkoop van special cargo vraagt natuurlijk om competente Associates, zodat je je buit niet kwijtraakt. Missies zijn onderverdeeld in drie categorieën en moeilijkheidsgraden – afhankelijk van hoeveel kratten smokkelwaar je wilt kopen en hoeveel risico je wilt nemen. Hoe groter de risico’s, vanwege partijen als de FIB, LSPD of rivaliserende organisaties, hoe groter de beloning natuurlijk. Uit je doppen kijken is wel de boodschap, want de klus is niet geklaard tot je lading veilig is getransporteerd.

Wanneer je niet aan het dealen bent, moet je uiteraard ook zorgen dat de gangs van Los Santos je warenhuizen niet komen leegroven. Opslagruimtes met waardevol smokkelwaar blijven namelijk niet lang geheim.

Door je rol als CEO van een criminele organisatie krijg je natuurlijk ook toegang tot

 • vip-jobs:
  • Headhunter: Vermoord doelwitten op de kaart binnen een bepaalde tijd.
  • Airfreight: Verover waardevolle vracht van gewapende bewakers en vlieg ermee naar een veilige opslag.
  • Haulage: Lever als eerste een volle trailer met belastingvrije merchandise aan bij de onrechtmatige eigenaar.
 • en vip-challenges:
  • Cashing Out: Wees de leider van een reeks ATM-overvallen in de straten van Los Santos.
  • Salvage: Neem het op tegen tegenspelers om verloren goederen van de zeebodem terug te vinden.

actual_1465290664

Uiteraard moet je als grote criminele baas ook ergens je zwart verdiend geld aan kunnen spenderen. De update voegt heel wat nieuwe dingen toe. Van de monsterlijke HVY Brickade, beschikbaar bij Warstock Cache & Carry, en de Bravado Rumpo Custom van Southern San Andreas Autos, tot de nieuwe serie van Super and Sports cars bij Legendary Motorsport: de Pegassi Reaper, Vapid FMJ, Grotti Bestia GTS en Enus Windsor Drop. Daarnaast kan je de Buckingham Nimbus en Volatus kopen bij Elitas Travel en is de nieuwe Tug beschikbaar bij DockTease. Dankzij de nieuwe kledinglijnen zie je er altijd goed uit en met de extra wapens in de Drum & Box Magazine van Ammu-Nation kan je alle smokkelwaarbandieten omleggen.

Verder is ook de nieuwe competitieve adversary mode de moeite waard, waarin de klassenmaatschappij duidelijk voelbaar is. Winners komen tegenover losers te staan en de enige manier om bij het andere team te komen is door een winner te vermoorden en diens plaats in te nemen. Deze week biedt de modus dubbele RP, dus zeker eens checken.

actual_1465290649

De eerste week in Adventures in Finance and Felony Bonus Week is er eentje om niet te missen, want je kan heel wat extra’s vrijspelen tot 13 juni. Door simpelweg in te loggen krijg je de Pastel Green Pajama en Pastel Green Smoking Jacket. Daarnaast ontvang je 25% korting op de Buzzard Attack Chopper van Warstock Cache & Carry en op alle diensten van Lester en Merryweather Security. Daarnaast ontvang je 25% korting bij Ammu-Nation op de volgende items:
 • Carbine, Assault en Compact Rifles
 • Machine Pistol
 • SMG
 • Heavy Shotgun
 • Combat PDW
 • All Ammo
 • Weapon Tints en Etched Finishes
 • Body Armor
 • Parachute Bags en Canopies

Een reactie achterlaten