fbpx

Nieuwe classes van For Honor gelekt

We wisten al dat For Honor nog 4 nieuwe strijdklassen zou toevoegen via downloadable content. En schijnbaar zijn er daar al twee van gelekt via Reddit. Zo kunnen we binnenkort als Ninja of Centurion het slagveld bestormen. Leuk detail: er zijn zelfs al beelden van.

Opvallend is wel dat beide klassen nog geen moeilijksgraad of rol hebben meegekregen. Bij Ninja lees je ‘Silent but deadly’ en bij Centurion vind je ‘Legioncommander’ waar normaal de taakbeschrijving had moeten staan. Op de plaats van de moeilijkheidsaanduiding, vind je bij beide classes de term ‘Scrubmode’ terug. Geen idee of dat een nieuwe mode is, maar wij gokken op een placeholder-tekst.


De ninja lijkt op het eerste zicht te vechten met een Kusarigama, een soort van sikkel met daaraan een verzwaarde ketting. Ideaal om je vijanden te vloeren, of Scorpion-style naar je toe te trekken.

De wapens van de Romeinse Centurion zien we niet, al gaan wij ervan uit dat-ie vijanden decimeert met een Gladius en eventueel een schild. De Centurion draagt een robuust pantser, dus deze kerel uitschakelen zal niet simpel zijn.

For Honor

For Honor Centurion

Een reactie achterlaten