fbpx

Nieuwe Assassin’s Creed gelekt door… sleutelhanger

Assassin's Creed Odyssey

Fans van interactieve geschiedenislessen, gemixt met fictief bloedvergieten, mogen zich nu stevig in de handjes wrijven. Door een gelekte afbeelding van een sleutelhanger geraakte zowel de naam als de locatie van de nieuwe Assassin’s Creed bekend. De game heet Assassin’s Creed Odyssey en speelt zich af in de Griekse Oudheid.

Het nieuws kwam van de Franse website jeuxvideo-live.com. De redactie ontving een foto van een sleutelhanger die een helm afbeeldt in de stijl van de Griekse Oudheid. Ook de naam Assassin’s Creed Odyssey staat op de verpakking te lezen. Het lijkt er dus op dat we het klassieke Athene en misschien wel Sparta mogen verkennen.


De Amerikaanse website Kotaku.com bevestigde meteen ook het gerucht. Volgens hun bronnen – die de game bovendien al gespeeld hadden – doet Assassin’s Creed Odyssey nog meer afstand van de klassieke Assassin’s Creed-formule. Die maakt plaats voor een echte RPG-aanpak à la The Witcher, inclusief dialoog-opties. Daarnaast zou je kunnen kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk personage.

Volgens de bronnen zou de game ten slotte verschijnen in het fiscale jaar van 2019. Dat wil zeggen voor maart 2019. Wij houden alvast onze vinger gekruist dat het waar is. THIS IS… SPARTA!!!

Een reactie achterlaten