fbpx

Nieuw lek: “PlayStation 5 pre-orders starten in maart”

PS5

Met alle geruchten over de PlayStation 5 is het moeilijk om bij te houden welke de bal compleet mis slaan en welke enige vorm van waarheid kunnen bevatten. Een Twitteraar beweert nu dat je de PS5 vanaf maart kan pre-orderen. Of de kerel meer weet of simpelweg wat giswerk doet, is niet duidelijk.

Het bericht komt van Twitteraar PSErebus, die eerder ook al de releasedatum van The Last of Us: Part 2 lekte. Dat lek was juist, tot de game enkele weken later werd uitgesteld. In december 2019 beweerde de kerel al dat pre-orders voor de PlayStation 5 van start zouden gaan in maart. Onlangs voegde hij daaraan toe dat spelers de console kunnen pre-orderen na de onthulling, die volgens hem dan ook begin maart plaatsvindt.

Opvallend is dat de kerel ook liet vallen dat de PlayStation 5 zou lanceren op 20 november, met een prijskaartje van 499 dollar. Wat voor ons waarschijnlijk 499 euro is. Een realistische gok, al kan het even goed 27 november of zelfs 4 december worden.

Of er iets klopt van deze geruchten? Zou kunnen, maar zolang we geen officiële bevestiging krijgen van Sony, blijft het gissen. Nu Sony een productpagina voor de PlayStation 5 op zijn website heeft geplaatst, moet er wel schot in de zaak gaan komen…

Een reactie achterlaten