fbpx

Nier Replicant heeft releasedatum beet

Uitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat Nier Replicant, met als volledige titel NieR Replicant ver.1.22474487139, op 23 april 2021 verschijnt voor PS4, Xbox One en pc. De game is eigenlijk een remake van de originel NieR, die oorspronkelijk verscheen voor PS3.

Na het succes van NieR Automata, kreeg de game een stevige upgrade voor current-gen consoles. Op die manier kunnen fans van Automata ook de prequel van die titel leren kennen. In NieR Replicant kruip jij in de huid van een jongeman, die eropuit trekt om zijn zusje te redden van de mysterieuze ziekte The Black Scrawl. Tijdens zijn reis komt de kerel een resem unieke bondgenoten tegen, zoals een sprekende grimoire en een grofgebekte dame die uitstekend overweg kan met dual blades.


Check hierboven alvast een nieuwe trailer, rechtstreeks afkomstig van de Tokyo Game Show. Daarin hoor je trouwens ook de herwerkte, maar nog steeds uitstekende, soundtrack.

Hieronder vind je ook wat extra gameplay. Dat ziet er stukken vloeiender uit dan in de originele game, al zullen fans de locatie en vaardigheden meteen herkennen. Gameplay vanaf 21:19

Een reactie achterlaten