fbpx

NieR: Automata komt op 6 oktober naar Nintendo Switch

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Platinum Games hebben ons een reden gegeven om NieR Automata nog eens te spelen. De actiegame dropt immers op Nintendo Switch op 6 oktober. Een niet te missen avontuur, zeker als je de titel nog nooit gespeeld hebt.

In NieR Automata vallen machinale levensvormen van een andere wereld uit het niets aan. De mensheid is gedwongen om de aarde te ontvluchten en veiligheid te zoeken op de maan. Als 2B, een lid van de militaire androïdeneenheid YoRHa, moet jij de planeet zien te heroveren.


De fysieke versie van NieR Automata: The End of YoRHa Edition krijgt symbolisch artwork van de hand van character designer Akihiko Yoshida op de front cover. Alsook een reversible box art met daarop A2 door concept artist Koda Kazuma.

Verder krijgt de game de verschenen dlc 3C3C1D119440927, die drie uitdagende colosseum-gevechten bevat en nieuwe skins. Daarnaast biedt de Switch-versie ook dlc 6C2P4A118680823, dat 6 nieuwe  outfits en drie nieuwe accessoires toevoegt, om je personages een andere look te geven.

Een reactie achterlaten