fbpx

Next-gen titel Unknown9 toont zijn paranormale krachten

Onlangs onthulde Reflector Entertainment de nieuwe game Unknown9: Awakening met een korte, maar krachtige teaser trailer. In de game krijgen we te maken met het bovennatuurlijke. En dat ziet er best cool uit.

De game vertelt het verhaal van Haroona, een Indisch meisje dat opgroeit in de straten van Kolkata. De jongedame wordt geplaagd door visioenen van haar eigen dood, die haar meer dan eens de stuipen op het lijf jagen. Tot ze een mentor leert kennen, die haar wegwijs maakt in haar speciale krachten. Samen met de begeleiding van deze persoon, komt Haroona terecht in een nieuwe dimensie genaamd The Fold. En dat zet haar op het pad om de mysteries van deze nieuwe wereld te ontdekken.


Unknown9 is trouwens niet alleen een game, maar is een multimediale franchise waar ook al verscheidene boeken van verschenen zijn. Wie een kijkje neemt op de officiële website, kan zelfs enkele mini-games spelen om extra aanwijzingen te ontdekken en meer info vrij te spelen. Al moet je daar wel de teaser trailer belachelijk goed voor bekijken.

In ieder geval de moeite om eens te checken. Wij zijn alvast benieuwd naar de eerste gameplay van deze titel.

Een reactie achterlaten