fbpx

Netflix wil Jason Momoa in The Witcher: Blood Origins

Schermafbeelding 2020 09 08 om 03.51.47

Dat Netflix van The Witcher zijn nieuwe paradepaardje wil maken, is duidelijk. Niet alleen werkt de streaming service aan een tweede seizoen van de reeks, maar ook aan een animatiefilm en een prequel-serie. Voor die prequel wil Netflix niemand minder dan Jason Momoa in de hoofdrol. Jawel, de acteur die we ook kennen als Aquaman en Khal Drogo uit Game of Thrones.

Het nieuws kwam als eerste van de website We Got This Covered. Zo berichtte de outlet dat Netflix zijn zinnen op Jason Momoa had gezet voor de hoofdrol in The Witcher: Blood Origins. Al snel werd het nieuws bevestigd door RedanianIntelligence en bleken de gesprekken tussen Momoa en Netflix al in gang gezet. En hoewel de deal nog niet rond is, heeft de Aquaman-acteur er duidelijk wel zin in.


Toen het gerucht van zijn betrekking tot het project zich verspreidde, deelde de acteur een indrukwekkende fan art via zijn instagram story, die ook werd opgemerkt door Redanian Intelligence. Hieronder kan je de volledige afbeelding ook checken.

Of Momoa de rol ook krijgt, is nog afwachten. Als dat zo is, zou hij de rol spelen van de eerste Witcher ooit gecreëerd, ten tijde van de hoogdagen van de Elfische beschaving. De reeks zou de val van de Elfen in beeld brengen en tonen hoe de wereld van monsters, mensen en elfen met elkaar versmelten.

Dat Momoa een vette Witcher zou zijn, bewijst de afbeelding hieronder al:

Jason Momoa

Een reactie achterlaten