fbpx

Netflix werkt aan Dishonored serie

Dishonored Netflix

Netflix lijkt volop in te zetten op adaptaties van videogames. Na The Witcher, Castlevania, Resident Evil en Dragon’s Dogma, is Dishonored aan de beurt. Geen idee hoe Netflix de show gaat aanpakken, maar het idee van een Dishonored serie lijkt inderdaad supercool.

Heel veel details zijn er helaas niet. Het nieuws bereikte ons via Giant Freaking Robot. De website schrijft dat hij van een betrouwbare en bewezen bron te horen kreeg dat Dishonored naar Netflix komt. Zoals The Witcher, zou de serie langlopend project moeten worden.


Of de serie het verhaal van Corvo Attano volgt, is natuurlijk een raadsel. Wie de games gespeeld heeft, weet dat Corvo aanvankelijk als lijfwacht van de Empress of the Isles start. Wanneer de keizerin vermoord wordt en hij de schuld krijgt, doet hij er alles aan om zijn onschuld te bewijzen en de samenzweerders van kant te maken.

Ook de crew en de cast van de reeks zijn nog niet bekend, maar misschien hebben jullie wel enkele suggesties? Wie zou de ideale Corvo Attano zijn?

Een reactie achterlaten