fbpx

‘Netflix werkt aan Dragon Age serie’

Dragon Age 1

Gezien Netflix zijn pijlen helemaal heeft gericht op gaming, zou dit nieuwste gerucht geen verrassing mogen zijn. Netflix werkt immers aan een serie gebaseerd op Dragon Age. De fantasy RPG-reeks van BioWare heeft het perfecte universum om verder uit te spitten, al is het nog niet duidelijk welke vorm de serie zal aannemen.

De website Giantfreakingrobot kwam op de proppen met het gerucht. Zo heeft de outlet via een vertrouwde bron vernomen dat Netflix werkt aan een Dragon Age productie. De serie zou zelfs al in actieve productie zijn. Oftewel: het voorbereidend werk is al afgerond.


Met een gigantische wereld als Thedas, heeft een Dragon Age serie natuurlijk veel potentieel. Eentje die zelfs The Lord of the Rings kan evenaren. Tenzij het een animatieserie wordt. Oké, zelfs een animatieserie kan cool zijn, maar natuurlijk hebben we al iets gelijkaardigs gehad met Dawn of the Seeker. Dat is een film, die de avonturen van Cassandra Penthagast volgt, een van je kompanen in Dragon Age Inquisition.

Verwacht alvast binnenkort een officiële onthulling.

Een reactie achterlaten