fbpx

Netflix-serie van Horizon: Zero Dawn geannuleerd

netflix horizon serie

De Horizon: Zero Dawn tv-serie die in de maak is bij Netflix, is stopgezet. De serie werd geschrapt als gevolg van een controverse rond showrunner Steve Blackman, die vorige week beschuldigd werd van toxisch gedrag op de werkplaats.

Volgens het Amerikaanse magazine Rolling Stone vertoonde Blackman tijdens de opnames van The Umbrella Academy ongepast gedrag op de set. Als gevolg van de aantijgingen werden de nieuwe projecten van Blackman – de Horizon-serie en de originele serie Orbital – stopgezet.


Veel over de serie was niet bekend, al kwamen er enkele details aan het licht door de stopzetting van het project. Zo zou de serie Horizon 2074 heten en fungeerde het project als prequel van de eerste game. De serie zou zich afspelen tijdens de periode van Aloy, maar zou ook meer tonen van de eerdere gebeurtenissen die leidden tot het einde van mensheid.

De serie was al in productie, al is het niet bekend hoe ver ze stond. Allicht gaat de serie niet verder met showrunner Blackman, al kunnen we ons niet voorstellen dat PlayStation Productions het volledige project in de prullenmand wil kieperen. Hoe het nu verder moet? Dat wordt allicht afwachten…

Een reactie achterlaten