fbpx

Netflix kondigt nieuwe animeserie Tekken: Bloodline aan

Netflix heeft Tekken: Bloodline aangekondigd, de eerste animatieserie gebaseerd op de bekende vechtreeks. De serie maakt nog dit jaar zijn debuut en vertelt het verhaal van Jin Kazama.

Netflix dropte al een korte samenvatting, alsook een onthullingstrailer van de animatieserie. Zo wordt Jin grootgebracht in de Kazama-Style Traditional Martial Arts vechtstijl door zijn moeder. Ondanks zijn training, kan hij niets doen wanneer Ogre plots opduikt bij zijn thuis.


Het personage verwoest alles dat hem lief is, dus zweert hij om wraak te nemen. Zijn zoektocht naar een betere training brengt hem uiteindelijk bij zijn grootvader Heihachi Hishima en de ultieme wedstrijd – The King of Iron Fist Tournament.

We zien ook andere Tekken personages opduiken in de trailer: onder andere zijn vader Kazuya Mishima, worstelaar King en Paul Phoenix.

Het is niet de eerste keer dat de vechtgame de overstap maakt naar het kleine scherm. In 1998 verscheen de animefilm Tekken: The Motion Picture, in 2009 een barslechte live-action film en in 2011 de cgi-film Tekken: Blood Vengeance.

Hopelijk doet Tekken: Bloodline het stukken beter. De serie is nog dit jaar te zien op Netflix.

Een reactie achterlaten