fbpx

Netflix en 2K Games kondigen BioShock film aan

Netflix bioshock

Take-Two Interactive en Netflix hebben de handen in elkaar geslagen om een film te maken van BioShock, de bekende shooter van uitgever 2K Games. Heel veel details zijn er nog niet bekend.

Zo weten we niet welke filmstudio het project voor zijn rekening neemt. Het enige wat bekend is, is dat 2K Games en Vertigo Entertainment zullen optreden als producenten.


Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two is wel zeer enthousiast over de samenwerking: “Netflix hoort bij de beste en meest vooruitstrevende vertellers in het entertainment genre,” vertelt Zelnick. “Wij zijn dan ook bijzonder blij dat het platform onze visie voor BioShock deelt.

“Cloud Chamber Studios werkt trouwens ook aan het volgende deel in de reeks, voegt Zelnick toe. “En dankzij deze samenwerking met Netflix, zijn we er zeker van dat de BioShock franchise nog heel wat fans zal bekoren in de toekomst.”

Het is niet de eerste keer dat een verfilming van BioShock wordt opgestart. Zo zou regisseur Gore Verbinski rond 2010 de eerste game in de reeks naar het kleine scherm brengen. Het project werd echter geannuleerd toen bleek dat de film te duur zou zijn en een R-rating zou krijgen.

Hopelijk gaat het deze keer beter. Wij zijn alvast benieuwd om een live-action versie van Rapture, of misschien Columbia, te zien.

Een reactie achterlaten