fbpx

Netflix dropt duistere trailer van Resident Evil-serie

Netflix heeft een nieuwe trailer gelost van zijn aankomende Resident Evil-serie. Of de serie goed wordt? Dat wordt nog afwachten. Al lijkt Hollywood het concept van een Resident Evil-verhaal niet echt te begrijpen. Nu goed, de monsters zien er in ieder geval wel geslaagd uit.

In de serie krijgen we zowel de werking van de Umbrella Corporation te zien vlak voor de virusuitbraak, als de apocalyps die het bedrijf veroorzaakt. Beide settings liggen zo’n 30 jaar van elkaar verwijderd. In de ene krijgt slechterik Albert Wesker (gespeeld door Lance Reddick) de hoofdrol. Terwijl zijn dochters Jade & Billie Wesker 30 jaar later proberen te overleven in een wereld vol zombies.


Toegegeven, we hebben altijd al eens achter de schermen willen kijken bij Umbrella, maar de fletse zombie-apocalyps insteek is toch echt niet origineel meer. Waarom Netflix opnieuw dat platgetreden pad bewandelt en geen origineel Resident Evil-verhaal vertelt? Geen idee.

De eerste trailer die Netflix deelde van de Resident Evil tv-serie werd alvast bedolven onder de negatieve YouTube comments.

Resident Evil verschijnt op 14 juli op Netflix. Toch kijken of niet?

Een reactie achterlaten