fbpx

Nieuwe details Call of Duty: WWII dankzij open bèta

Onlangs vond de open beta van Call of Duty: WWII plaats op pc. Verschillende data-miners lieten die gelegenheid niet onbenut hebben de bestanden en code uitgespit op zoek naar nieuwe details.

In de subreddit van Call of Duty: WWII zijn er heel wat nieuwtjes opgedoken. Zo ontdekten de schattenzoekers dat de open beta slechts 4 van in totaal 13 maps uit de volledige game bezat. Daarnaast lijkt het erop dat er 4 War Mode maps zullen zien. Je weet wel, de objective-based multiplayer mode.


De meest interessante vondst blijft echter de nieuwe informatie over Headquarters, de centrale hub gesitueerd op de stranden van Normandië waar je tussen de matchen kan rondhangen. Als je de gelijkenis ziet met The Tower uit Destiny, dan heb je geen ongelijk. Ook Headquarters blijkt namelijk een kwartiermeester te hebben die wapens verkoopt, een wapensmid die geweren aanpast en een pantserkast, waar je en dikkere jas kan kopen.

Volgens de data-miners is er zelfs sprake zijn van loot, opgedeeld volgens common en rare tot legendary en epic, met daily en weekly contracts om betere loot te scoren.

Vorige week onthulde een redditor met de naam that232guy al een shitload aan info over de Zombies modus. Zo onthulde hij onder andere de details van perks, classes, wapens, microtransacties en nog veel meer. Wie een kijkje wil nemen, doet dat wegens flinke spoilers best op eigen risico.

De ontwikkelaars van Sledgehammer Games betreuren dat er al zoveel info gelekt is, maar ze verzekeren ook dat niet alle details kloppen. Wij laten het alleszins de pret niet bederven, want de stranden van Normandië bestormen zal er nog nooit zo goed hebben. Wij staan op 3 november klaar om Europa nazi-vrij te maken.

Een reactie achterlaten