fbpx

Nacon onthult openwereld survivalgame Terminator: Survivors

terminator survivors

Uitgever Nacon heeft Terminator: Survivors onthuld, een survivalgame waarin je in een post-apocalyptische open wereld moet zien te overleven. De game komt al op 24 oktober.

De game speelt zich af vijf jaar na Judgment Day, de dag dat de robotten van Skynet beslisten dat het genoeg was en massaal de aanval in te zetten op de mensheid. Vijf jaar na de rampzalige gebeurtenissen verlaat je de ondergrondse bunkers om samen met de resterende vrijheidsstrijders het op te nemen tegen Skynet.


Van een georganiseerd verzet is nog geen sprake. Zo zal je naast de bekende T-800 robotten het ook moeten opnemen tegen andere menselijke overlevers en facties. Pas later zal John Connor het menselijke verzet groeperen, al kom je in deze game al meer te weten over Connors plannen.

Terminator: Survivors wordt ontwikkeld door de nieuwe studio van Nacon in Milaan. Volgens de makers kan je alleen of in co-op aan de slag en wordt het een mix van first-person shooter combat en base building. Zo moet je resources gaan verzamelen om je eigen uitvalsbasis te bouwen en natuurlijk opletten voor T-800 Terminators.

Terminator: Survivors gaat op 24 oktober in early acces op Steam. De game verschijnt later ook op PS5 en Xbox Series.

Een reactie achterlaten