fbpx

Na Lego Masters krijgt ook De Sims eigen realityshow

Na de tv-reeks rond de Deense blokjes van Lego, krijgt nu ook De Sims een eigen realityshow waarin een bont allegaartje deelnemers het tegen elkaar moeten opnemen. The Sims Spark’d wordt volgens de makers een nieuw hoogtepunt in de tv-geschiedenis: deelnemers moeten belangrijke gebeurtenissen uit hun echte leven naspelen in De Sims 4 en maken zo kans om 100.000 dollar te winnen. Nee, dit is geen grap.

In The Sims Spark’d nemen 12 Amerikaanse kandidaten het tegen elkaar op. Volgens EA zijn het stuk voor stuk ‘bekende online persoonlijkheden’. Elke deelnemer moet de belangrijkste gebeurtenis uit zijn of haar leven nabouwen in De Sims 4. Diegene die de juryleden het meest kan beroeren neemt de bus naar huis met 100.000 dollar.


In de jury zetelt zangeres Tayla Parx, YouTuber Kelsey Impicciche en gameontwikkelaar Dave Miotke. De show wordt gepresenteerd door Rayvon Owen die volgens het persbericht zelf ooit deelnam aan American Idol. Toegegeven, hij heeft ook wat weg van een De Sims-figuurtje. De tv-reeks is vanaf 17 juli te zien op de Amerikaanse zender TBS en zal ook op het YouTube-kanaal van Buzzfeed te zien zijn.

Een reactie achterlaten