fbpx

Mythologische openwereldgame Where Winds Meet onthuld met vette trailer

Alweer een indrukwekkende game gebaseerd op de oosterse mythologie: Where Winds Meet ziet er niet alleen bloedmooi uit, maar ook spectaculair. Zo kan je in deze openwereldgame over water lopen en nog veel meer. Hierboven vind je de extended trailer.

Where Winds Meet speelt zich af voor de Song-dynastie in China. Als speler kruip jij in de huid van een personage dat groot gebracht is tijdens de oorlog, dus moet je zien te overleven met tal van verschillende vechtstijlen.


Dat lukt aardig als we de bovenstaande trailer mogen geloven, want je kan lopen over water, rennen over muren en zelfs meerdere jumps uitvoeren in de lucht. Om nog maar te zwijgen over de badass combat. Wat denken jullie ervan?

De actie-RPG wordt ontwikkeld door EverStone Studio, een nieuwe Chinese ontwikkelaar ondersteund door internetgigant NetEase Games. De game komt zowel naar PS5, Xbox Series als PC.

Where Winds Meet is maar één van de Aziatische topproducties die er binnenkort aan komen. Zo dropte Black Myth: Wukong recent bijzonder indrukwekkende gameplay.

Een reactie achterlaten