fbpx

Mortal Shell kondigt releasedatum aan met epische trailer

Of fans van Soulsborne games mogen uitkijken naar 18 augustus? Reken maar, want op die dag ligt Mortal Shells in de rekken. De game is ontwikkeld door Cold Symmetry en zoekt veel inspiratie bij de Souls-reeks. Al heeft het spel toch zijn eigen interessante lore.

Zo word je in Mortal Shells wakker als een vessel of vergaan lichaam. Je wordt gedwongen om de wil van de Alvader uit te voeren, waardoor je op zoek moet gaan naar mysterieuze heiligdommen. Op die heilige plaatsen vind je heilige organen met indrukwekkende krachten.


Al is het niet zo simpel, want tijdens je reis om de organen te veroveren, staan tal van monsterlijke gedrochten je naar het leven. Gelukkig is het vergaren van krachten simpel. Als je het lichaam van een dode krijger vindt, kan je het overnemen om zo al zijn vaardigheden te leren. En op op die manier kan je meteen vijanden mores leren.

Niet alleen is de lore de moeite, ook de wereld en het design zien er duister, maar best cool uit. Ongetwijfeld eentje die Souls-fans in de gaten moeten houden dus. De game kost €29,99 en is verkrijgbaar op PS4, Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten