fbpx

Mortal Kombat film onthult zijn vechtersbazen met vette filmposters

Mortal kombat film scorpion

Warner Bros. heeft aan de hand van een set character posters alle vechtersbazen van de nieuwe Mortal Kombat film onthuld. En die zien er best vet uit. De filmversie van de legendarische vechtgame staat gepland voor release op 16 april. De film komt eerst naar HBO Max.

De filmposters onthullen welke personages we aan het werk zullen zien in de Mortal Kombat-film van regisseur Simon McQuoid. Zo zien we de meest iconische gezichten uit de eerste film uit de 90s opduiken: van Scorpion en Sub-Zero tot Sonya en Liu Kang. Op vlak van personagedesign lijkt de filmmaker trouw gebleven aan het bronmateriaal. En da’s goed nieuws.


Missen we wel: Johhny Cage. Al lijkt zijn plaats vervangen door de onbekende Cole Young (Lewis Tan) die het centrale personage speelt. Als MMA-vechter gaat hij op zoek naar de beste vechters op aarde om deel te nemen aan het vechttoernooi en het op te nemen tegen de krijgers van Outworld.

Mortal Kombat gaat in première op 16 april op HBO Max. Welke streaming service bij ons de rechten zal oppikken van de film, is nog niet bekend.

mortal kombat character poster cole young

mortal kombat character poster raiden

mortal kombat character poster sub zero

mortal kombat character poster kano

mortal kombat character poster shang tsung

mortal kombat character poster sonya blade

mortal kombat character poster jax briggs

mortal kombat character poster kung lao

mortal kombat character poster liu kang

mortal kombat character poster mileena

mortal kombat character poster scorpion

Een reactie achterlaten