fbpx

Mortal Kombat 2 film heeft mogelijk zijn Johnny Cage gevonden

Johnny Cage

De intrede van Johnny Cage werd al geteased op het einde van de eerste Mortal Kombat-film. En mogelijk weten we welke acteur in de huid kruipt van de komische vechtjas. Zo zou Karl Urban de rol op zich nemen in Mortal Kombat 2.

Entertainmentwebsite thewrap.com schrijft dat de Nieuw-Zeelandse acteur – bekend van de Amazon Prime-serie The Boys – momenteel in laatste gesprek  om Johnny Cage te vertolken. De productie van de film is al gestart bij New Line Cinema.


Karl Urban kennen we van de Prime-serie The Boys waar hij als Billy Butcher jaagt op superhelden. Urban heeft echter ook al ervaring met gameverfilmingen, want hij speelde in een ver verleden mee in de Doom-film, samen met Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Of kijkers overtuigd zullen zijn van Karl Urban als Hollywood-vechtjas Johnny Cage valt nog te zien. Vele Mortal Kombat-fans hoopten echter dat WWE-worstelaar Mike ‘The Miz’ Mizanin de rol zou krijgen. Ook Mizanin hoopte zelf op de rol en postte een foto van zichzelf als Johnny Cage. Dat trok de aandacht van Ed Boone, de mede-bedenker van Mortal Kombat, die opvallend genoeg zijn goedkeuring gaf. Check de tweet hieronder.

Mortal Kombat 2 wordt opnieuw geregisseerd door Simon McQuoid. Het script werd gepend door Jeremy Slater, bekend van Moon Knight en The Umbrella Academy.

Een reactie achterlaten