fbpx

Modern Warfare Remastered enkel digitaal verkrijgbaar

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, de herwerkte versie van Call of Duty 4 zal enkel beschikbaar zijn door een van de speciale edities van Call of Duty: Infinite Warfare aan te schaffen. Dat meldde Activision via een FAQ op zijn website. Modern Warfare Remastered zal dus niet apart in de winkelrekken belanden.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered zit als digitale download in het gamedoosje bij de Legacy, Legacy Pro en Digital Deluxe Editions van Infinite Warfare. De Legacy Edition gaat over de toonbank voor € 89,99. De Digital Deluxe Edition kost €109,99. Voor de Legacy Pro Edition tast je het diepst in de portemonnee, want daarvoor tel je € 119,99 neer.


Wie had gehoopt zijn stats uit de originele Modern Warfare over te zetten, is eraan voor de moeite. In Modern Warfare Remastered mag je vanaf nul beginnen, zodat het voor alle spelers gelijk opgaat. De game blijft trouw aan de controls van het origineel.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered verschijnt samen met Infinite Warfare op 4 november. Activision dropte enkele nieuwe screenshots, maar wie echt wil weten hoe Modern Warfare er op vooruitgegaan is moet deze vergelijkingsvideo checken.

3056778-codmw+remastered_crew+expendable_1_wm+(copy)3056780-codmw+remastered_crew+expendable_3_wm+(copy)codmw-remastered_war-pig_wmcodmw-remastered_crew-expendable_2_wm_(1)

codmw-remastered_key-art_(1)

Een reactie achterlaten