fbpx

Modern Warfare houdt dubbel XP weekend

Modern Warfare

Tijd om een slagveld op te rennen en je vijanden vol lood te jagen, want Infinity Ward dropt dit weekend dubbele XP voor alle spelers van Call of Duty: Modern Warfare. En dat is niet alleen voor je account, maar ook voor je wapens. Het event loopt tot 2 december.

Het Double XP Event vindt plaats voor het nieuwe seizoen volgende week van start gaat. Opvallend genoeg worden op dat moment alle Officer Ranks gereset naar de normale level cap. Wel houdt de game bij tot welk Officer Rank jij geraakt was. Alle blueprints die je bijgevolg vrijgespeeld had, mag je dus wel houden.


Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, zal elke spelers zo’n 100 ribbons moeten verdienen via nieuwe challenges voor de seizoensrang van seizoen 1. Spelers die de eerste level cap nog niet behaald hebben, zullen ook nog steeds Enlisted Ranks tegenkomen eenmaal ze die level cap wel behalen. Eenmaal je Enlisted Ranks dan ook verslaat, kan meedingen voor de Officer Rank. In dat geval zal je alle vrijgespeelde beloningen wel behouden.

Een reactie achterlaten