fbpx

Mirror's Edge krijgt tv-serie

Een productiebedrijf heeft de rechten gekocht om van Mirror’s Edge een tv-serie te maken. De serie zal gebaseerd zijn op het tweede deel van DICE’s parkourgame en zal het verhaal vertellen waarin Faith het complot zal proberen ontrafelen dat ervoor zorgde dat haar zus beschuldigd werd van moord.

Buiten het feit dat de rechten gekocht werden door Endemol Shine Studios zijn er momenteel nog maar bitter weinig details bekend. Endemol Shine Studios is het bedrijf dat achter de Amerikaanse versies van The Tudors, Ugly Betty en The Office zat. In een persbericht zei de president van de studio, Sharon Hall, het volgende:


We zien Mirror’s Edge als een franchise voor het grote televisiepubliek. Het heeft een sterk vrouwelijk hoofdpersonage, een zeer grote fan base en een wereldwijde naam dankzij EA en DICE

Met deze verklaring zijn we uiteraard niet veel wijzer geworden, maar de toekomst zal uitwijzen wat dit zal worden. Wat denken jullie? Lucy Liu als Faith? Of misschien Zhang Ziyi die van dak tot dak springt?

Een reactie achterlaten