fbpx

Miljoenen gamers keken naar Travis Scotts concert in Fortnite

Fortnite krijgt veel haat, maar je moet het de makers van Epic Games toegeven: ze pakken hun zaakjes verdomd goed aan. De Amerikaanse rapper Travis Scott hield gisteren een gratis in-game concert genaamd ‘Astronomical’ en dat was een gigantisch succes. Zo maar liefst 12,3 miljoen Fortnite-spelers keken gelijktijdig toe hoe de rapper als kolossale godheid door de wereld van Fortnite rapte.

We moeten toegeven: het concert was best indrukwekkend qua productiewaarden. Een reuzengrote versie van de rapper stapte rappend rond zijn podium en warpte naar verschillende locaties. Een visueel spektakel waarbij spelers op bepaalde plaatsen meters in de lucht worden gekatapulteerd.


Het concert dat een debuut was voor zijn nieuwe single The Scotts duurde zo’n 10 minuten. Heb je het gemist? Scott doet het in-game concert nog enkele keren over. Zet onderstaande data alvast in de agenda:

  • vrijdag 24 april – 16u00 
  • zaterdag 25 april – 6u00
  • zaterdag 25 april – 17u00
  • zondag 26 april – 00u00

Ook als je geen fan bent van de rapper, dan raden we je toch aan om het concert in-game bij te wonen. Via de video hierboven kan ook, maar dan mis je wel onderstaande items:

fortniteastronomical06

fortniteastronomical05

Een reactie achterlaten