fbpx

Microsoft lost multiplayer gameplay van Halo Infinite

Ontwikkelaar 343 Industries heeft eindelijk live gameplay gedropt van de Halo Infinite multiplayer. Die bouwt grotendeels verder op de klassieke formule, al zijn er ook enkele belangrijke nieuwigheden.

In de gameplayvideo komen een heleboel aanpassingsopties aan bod. En dat gaat van verschillende pantsers voor je Spartan, tot skins voor voertuigen en zelfs wapens. Cool is trouwens dat je jouw wapens tijdens een match simpelweg kan laten vallen als je ze beu bent. Iets wat in vorige delen niet mogelijk was.


Opvallend is trouwens dat de ook Xbox One versie van de game voor het eerst in beeld gebracht werd. Of de game draait op de originele Xbox One of de Xbox One X wordt niet vermeld. Maar allicht is deze demonstratie een geruststelling voor spelers die nog geen Series X/S in huis hebben.

Last, but not least is er nog de Academy, waar je kan trainen met verschillende wapens. Zo kan je het richten met een wapen perfectioneren of reloads zo goed mogelijk proberen in te plannen.

Een exacte releasedatum voor Halo Infinite is er nog niet. Wel maakte Microsoft bekend dat je de multiplayer ook als standalone free-to-play game kan downloaden.

Een reactie achterlaten