fbpx

Microsoft Flight Simulator bestaat uit 10 discs

Microsoft Flight Simulator

Van plan om de fysieke versie van Microsoft Flight Simulator aan te schaffen? Verwacht je dan aan een stevig doosje. De boxed versie van de vliegsimulator bestaat immers uit maar liefst 10 discs. En daarmee is een nieuw record voor aantal schijfjes gezet.

De fysieke winkelversie wordt uitgegeven door Aerosoft en bevat zo’n 10 double layered dvd’s die samen 85GB aan data bevatten. Deze winkelversie is volgens de uitgever vooral bedoeld voor gamers met een minder sterke internetverbinding. Al zullen die na installatie wel internet nodig hebben om de game te spelen. Microsoft Flight Simulator maakt gebruik van de cloud en zal bovendien regelmatig updates krijgen.


Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe en 720x340

Deze Premium Deluxe editie is ook leuk voor verzamelaars. Naast de bulk aan installatieschijfjes krijg je een netjes verzorgde vlieghandleiding met hard cover die je gemakkelijk tijdens het vliegen kan raadplegen.

Microsoft Flight Simulator staat gepland voor release op 18 augustus en ziet er fantastisch mooi uit. Check de trailer hieronder.

Een reactie achterlaten