fbpx

Metro Exodus studio werkt aan nieuwe IP

Metro Exodus

Hoewel studio 4A Games hard aan het werk aan een vierde Metro game, sleutelt de ontwikkelaar ook aan een tweede onaangekondigd project. Dat brachten enkele vacatures op de website van 4A Games aan het licht.

Via de vacature-pagina op de website is 4A Games op zoek naar een senior designer voor een nieuwe IP. Wat die nieuwe game wordt? Dat is niet duidelijk, al zou het gaan om AAA-ervaring. Daarnaast wil 4A Games ‘de levendigste omgevingen ooit in een videogame’ creëren voor deze nieuwe titel.


Allicht krijgen we opnieuw een paar uitgebreide sandbox-omgevingen, zoals in Metro Exodus. Of misschien waagt de studio zich met het nieuwe project wel aan een volledige openwereldgame. Wat het ook wordt, 4A Games heeft al bewezen dat het meeslepende verhalen kan vertellen, dus wij verwachten een game op het niveau van de Metro-reeks.

Wie Metro Exodus trouwens nog eens wil spelen, kan dat nu ook op next-gen consoles. De game kreeg eind mei een uitgebreide next-gen upgrade. Zeker checken dus, als je dat nog niet gedaan hebt.

Een reactie achterlaten