fbpx

Metro Exodus krijgt hyper-exclusieve verzameleditie

Metro Exodus

Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar 4A Games hebben de extreem zeldzame Metro Exodus Artyom Custom Edition onthuld. Van deze editie zijn er slechts 10 exemplaren gemaakt en om die reden is ze ook niet te koop. Hoe kan je er dan eentje te pakken krijgen? Door deel te nemen aan een handvol die in de komende weken zijn gepland.

De supercoole goodies in de editie, die in de bovenstaande video onthuld worden door Metro-auteur Dmitry Glukhovsky, zijn volledig met de hand gemaakt en maken deel uit van Artyom uitrusting. Wat dacht je van een volledig functionele Nixie horloge? Of de militaire aansteker, vervaardigd uit een echte kogelhuls. Natuurlijk zit er nog veel meer in de doos, dus laten we alles even overlopen:


  • Een volledig functionele, handgemaakte Nixie Watch
  • Een gasmasker en filter
  • Een werkende kogelaansteker gemaakt van een onklaar gemaakte huls
  • Een handgemaakt metalen Spartan-identiteitsplaatje met de naam van de ontvanger erin gegraveerd
  • Een leren map en kaart van de reis van de Aurora
  • Een gepersonaliseerd certificaat van echtheid, ondertekend door Dmitry Glukhovsky en Andrew ‘Prof’ Prokhorov

Deep Silver is zeer trots op deze vette editie. Voor de goodies werkte de uitgever samen met DB Props

“Elk item is een authentiek ‘real-world’ object dat met de hand is gemaakt op basis van 4A’s originele ontwerpen. We wisten dat we Artyoms kenmerkende Nixie Watch nooit recht konden doen met een replica, dus besloten we hem in het echt te maken.”

Wie kans wil maken op editie, houdt dus best de sociale media en officiële website van Metro in de gaten voor meer info over de wedstrijden.

Een reactie achterlaten