fbpx

Metal Gear Solid V krijgt Definitive Edition

Metal Gear Solid V Definitive edition

Konami stoomt Metal Gear Solid V momenteel klaar voor een re-release. Althans als we verschillende retailers mogen geloven. Bij verschillende winkels, waaronder ook Amazon Japan, is er namelijk een ‘Metal Gear Solid: Definitive Ex’ of ‘Metal Gear Solid 5: Definitive Edition‘ gespot.

Op de websites is geen box art te zien en alleen de Duitse retailer NetGames heeft de game een releasedate opgeplakt: 30 oktober. Wat er juist ‘definitive’ is aan de game, dat valt nog af te wachten. Al hoef je waarschijnlijk niet te hopen op die ontbrekende derde act uit de originele game. Het is mogelijk dat Konami simpelweg Ground Zeroes en The Phantom Pain in een bundel steekt, met daarbovenop alle DLC voor Metal Gear Online.


Metal Gear Solid V: Definitive Edition is nog niet officieel bevestigd door Konami zelf, al heeft de uitgever van eerdere Metal Gear-titels ook altijd extra edities uitgebracht. Denk maar aan Metal Gear Solid 2: Substance en Metal Gear Solid 3: Subsistence. Hoe dan ook, binnenkort komen we meer te weten.

Een reactie achterlaten