fbpx

Met dit scherm kan je overal gamen op je Xbox Series S

Zin om te gamen met je gloednieuwe Xbox Series S, maar kijken je huisgenoten naar hun favoriete tv-serie? Dan kan dit hebbeding de oplossing bieden. De xScreen is een scherm dat kan je bevestigen aan je Xbox Series S en toelaat om overal te gamen.

Het enige minpunt: je hebt nog steeds een stopcontact nodig om je Xbox Series S in te pluggen, want een ingebouwde batterij zit er niet in. Al is het toestel wel een sterk stukje technologie. Zo is het beeldscherm 30 cm groot en heeft het een resolutie van 1080p met een refresh rate van 60 frames per seconde.


Het scherm heeft bovendien twee ingebouwde stereo speakers zodat een headset niet nodig is. Ook cool: volgens ontwikkelaar UPspec zou de Xbox Series S samen met het dichtgeklapte scherm in een 15″ laptop-tas passen.

Het xScreen klik je gewoon vast op de Xbox-console en is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de HDMI- en USB-poorten van de Xbox Series S. En dat terwijl de voeding toegankelijk blijft.

Opvallend is trouwens dat het xScreen gelanceerd werd als een Kickstartercampagne, die na 20 minuten zijn doel al bereikt had. De productie van de toestellen gaat van start in december 2021, zodat de eerste schermen verstuurd kunnen worden in januari of februari 2022.

De Kickstarter campagne blijft nog live tot 6 augustus. Als je de makers wil steunen, heb je dus nog ruim de tijd. Wil je ook een xScreen scherm opgestuurd krijgen, dan moet je $249 AU neertellen. Wat omgekerend zo’n 157 euro is. Verzendkosten niet inbegrepen.

Een reactie achterlaten