fbpx

Meerdere speelbare personages voor Mass Effect Andromeda?

In de originele trilogie van Mass Effect kropen we immer in de huid van Commander Shepard, maar het ziet ernaar uit dat we in Mass Effect Andromeda aan de slag mogen gaan met meerdere personages. Zo introduceert de game ons aan de familie Ryder.

Tijdens de demo van de PlayStation Meeting kregen we broer Ryder te zien, die met zijn squad een donkere Vault onderzocht.


Het is niet het eerste personage van de familie waar we mee in aanraking komen, want het einde van de E3 2016-trailer liet ons kennismaken met zus Ryder.

Ook de vader van de Ryders zijn we al tegengekomen, want hij kwam in beeld tijdens de onthullingstrailer van de game, die twee jaar geleden op E3 getoond werd. De man draagt het N7-pantser en toont zich daarmee meteen een van de bekwaamste soldaten van het System Alliance Military.

Het zou dus goed kunnen dat elk personage specifieke missies heeft, die je allemaal moet ondernemen om het verhaal te snappen. Of we krijgen een hartverscheurend familiedrama waarbij enkele doden vallen. Voor meer info zullen we moeten wachten op een officieel statement van BioWare en EA, maar dankzij de onthulling van de PS4 Pro is de marketingmotor voor Mass Effect Andromeda in ieder geval in gang gezet. Hopelijk moeten we daar dus niet al te lang op wachten.

Een reactie achterlaten